ponedjeljak, 22. prosinca 2014.

Avon Today 


U glavi imam 545545 pripremljenih postova, ali moj računar ne želi da sluša o tome - jednostavno nismo u dobrom odnosu. I tako.. danas moja prijateljica fb-u pročita moje kukanje i zovne me na kaficu. S vrata me uzima za ruku, gura me da sjednem na njenu divnu, udobnu fotelju, ispred mene - na stolu već se nalazi zdjelica sa slatkišima, čaša mlijeka i laptop... ahhh moje sreće. :)) Pa da počnem o najavljenoj, mirisnoj fantaziji. 
Today je prvi miris iz ljubavne trilogije Avon-a. Lice mirisa je Salma Hayek. Kompozicija sadrži u sebi egzotično cvijeće, uključujući cvijet Strelitzia (možete je naći u cvijećarama) koju još zovu rajska ptica i cvijet Butterfly Bush.
Kompozicija počinje svježe, sa notama soka kaktusa i frezije, bijeli biber istančuje njihov nastup. Egzotično cvjetno srce miriše medom. U baznim notama je indijska sandalovina, kedrovina, somotne mošusne note i ružina voda. Baza je neobično svježa. Parfem je lansiran 2004. Dobio je nagradu FiFi 2005.


Na početku je spomenuta LJUBAVNA TRILOGIJA.. "Today", "Tomorrow", "Always",  probala sam sva tri i ovaj mi nekako najviše odgovara.. Dolazi upakovan u predivnu Novogodišnju, ukrasnu kutiju, koja sadrži i gel za tuširanje. Miris ovog parfema me opija. Savršeno se slaže sa mirisom moje kože. Volim ona pitanja u liftu: "Oprostite, koji parfem koristite?" - kada vam više osoba postavi takvo pitanje, onda znate da vam taj parfem odlično pristaje. Dolazi u veoma ženstvenoj bočici. Jednostavno sav je takav ŽENSTVEN.. od pakovanja pa do samog mirisa. Veoma je postojan, a najviše volim trag njegovog mirisa ispod tuša - pomijesan s vodom naprosto me je oduševio. Pronašla sam svoj zimski SAVRŠENI parfem i po cijeli dan se kupam u njemu. Sadrži 50 ml. i platila sam ga samo 24,90 KM ( u novogodišnjem katalogu). Mislim da ovaj Luksuzni set možete naručiti i u novom katalogu, po istoj cijeni. Okupajte se luksuzom i uživajte u preostalim danima decembra. :)) 

  
Gel za tuširanje me nije posebno oduševio, miris se ne zadržava na tijelu.. ali savršen je za kupku poslije dugog, napornog, decembarskog dana. Sadrži male, zlatne šljokice. Sadrži 125 ml.


 Da li ste probali ovaj parfem i kako vam se čini? :))

Nema komentara:

Objavi komentar